PÀDEL 7 SANT ANDREU

Escola de pàdel

Classes particulars

Disposem al llarg de tot el dia de classes particulars individuals com en grup, a convenir. Podeu escollir amb la modalitat que més us agradi a través del sistema de bonos del qual dispossem, com per exemple:

 • Bono de 4 classes matinal o bé Bono de 4 classes de tarda
 • Bono de 10 classes matinal  o bé  Bono de 10 classes de tarda
 • Classes individual matinal  o bé  Classes individual de tarda

 

CONSULTA PREUS ESCOLES DISPONIBLES
 
 
 
 
 

Escola infantil

A Pàdel 7 volem que els nostres infants siguin respectuosos davant les regles de joc així mateix com amb els companys, monitors i que aprenguin la noblesa i el respecte que es viu en aquest esport ja des de ben petits.

Volem complementar i formar part de la seva educació esportiva per tal de formar jugadors capaços de poder afrontar les adversitats que es poden presentar durant la pràctica d’aquest esport. Creiem que és tan important saber perdre com guanyar, i per això cal adquirir un bon coneixement del joc i de les maneres d’actuar davant de cada situació.

Una de les nostres finalitats és augmentar el nivell de coneixement de l’esport i treballar els moviments bàsics de coordinació en els més petits i els físics en els més grans per tal d’adquirir un equilibri entre la capacitat física i el coneixement, ja que les dues coses han d’anar lligades.

A continuació disposeu d’informació més àmplia en les següents pestanyes per tal de veure que treballem en cada grup:

Grups de les escoles

 

Escoleta

A padel 7 pensem des dels més petits als més grans!

L'escoleta està formada per nens de 6 a 8 anys.

El que es pretén és aprendre les bases del padel, per a poder seguir més endavant amb una bona evolució respecte al joc.
Es treballen:

 • Posició.
 • Reflexos.
 • Psicomotricitat.
 • Jocs adaptats a l'edat.

El principal objectiu per a nosaltres és donar a conèixer aquest esport als més petits de casa i despertar en ells la motivació necessària perquè, per sobre de tot gaudeixin fent esport.

Escola

L'escola està formada per grups nens i joves de 9 a 17 anys.

Es realitzen grups per edat i nivell, en funció de les pautes que treballem a padel 7.

Per als més joves de l'escola (de 9 a 13 anys) treballem molt més la tècnica i el físic a través d’exercissis específics per a treballar aquests aspectes. Treballem:

 • Reforçar posició.
 • Perfecció col·locació.
 • Perfeccionament dels cops bàsics.
 • Iniciem cops d'atac i defensa.

A més a més treballem situacions reals de partit per poder dur a terme tot allò que aprenen durant el curs.

Per als més grans de l'escola (de 14 a 17 anys) treballem més el perfeccionament, anvers als cops apresos i reforcem el físic per tal de poder reunir totes les condicions físiques necessàries per a la pràctica de l'esport. Així doncs treballem:

 • Perfeccionament dels cops específics.
 • Millorem tàctica.
 • Millorem estratègia de partit.
 • Classes partit al llarg del curs.

En aquest grups també treballem situacions reals de partit per poder dur a terme tot allò que aprenen durant el curs.

Classes partis

Per tal de poder ficar en practica tot allò que aprenem durant el curs, obrim l'opció de poder disputar classes partit per als alumnes d'escola els Divendres a partir de les 18:00.

Quins requisits ha de complir la reserva?

La reserva ha de ser per l'alumne de l'escola i tres participants més, que poden ser infants de la mateixa escola Padel 7 o bé amics o companys de l'escola,etc. (Així doncs donem per entès, que no és permesa la participació de cap adult, per tal de poder garantir les mateixes condicions i possibilitats de joc entre els participants, ja que la idea és que puguin ficar en practica tot allò que treballem durant el curs i passar una bona estona).

Disposaran d'un monitor per tal de poder orientar i aconsellar en cada situació que cregui pertinent per tal d'augmentar el coneixement de joc de l'infant.

La reserva haurà de ser realitzada i pagada a recepció.

La cancel·lació de pista ha de ser amb un mínim de 48 h abans.

En el cas de tenir alguna baixa per part dels participants, Padel 7 us pot buscar algun substitut a cost 0 € per tal que els infants puguin jugar el partit.

En el cas d'haver de cancel·lar la pista, els diners de la reserva es dipositaran en el bono moneder de l'alumne per a una pròxima reserva o bé es podrà modificar la data de reserva.

 

Apunta't

- Data inici: 25/06/2024 - Data fi: 30/08/2024
- Data fi inscripció: 31/08/2024